Twisted Classics Pakken

Voor Classy Dudes

IMG_9010

 

Waar we ooit zijn begonnen met louter gekke prints, hebben onze smaakpapillen zich ontwikkeld! Ook bij Suits For Dudes beseffen we ons dat een Funky pak niet voor iedere gelegenheid geschikt is. Daarom is ons aanbod verrijkt met de allermooiste maatpakken van de allerbeste kwaliteit.

We werken volgens het “Made to Measure” principe waarbij we een maatserie hebben hangen en we alle aanpassingen op die standaard maten doorgeven aan de producent. Iedere plooi heeft namelijk een oorsprong en die kunnen we met 3 generaties vakmanschap altijd vinden en verhelpen!

Je kan in de basis kiezen uit zo’n 1000 verschillende stoffen van het allerhoogste segment aan Italiaanse topleveranciers zoals Vitale Barberis Canonico, Dormeuil, Loro Piana, Reda, Angelico, Marlane en Fratelli Tallia Di Delfino. Van virgin wool tot Super 150’S en van Mohair tot kasjmir en zijde.

Als de basis eenmaal staat, bepalen we samen welke garen, knopen, voering, schouder aanzet, zakken, revers en andere details zodat het eindproduct, jouw maatpak, daadwerkelijk jouw maatpak is; helemaal uniek naar jouw persoonlijke maten en naar jouw persoonlijke smaak!

Al ons maatwerk wordt voorzien van een canvas binnen voering van materialen (o.a. paardenhaar) met een natuurlijke veerkracht waardoor het pak keer op keer beter naar je lichaam zal vormen en het als gegoten zit.

De “vanaf prijs” van deze premium lijn is €750,- voor een 2 delig maatpak en €500,- voor een jasje op maat. De sky is uiteraard de limit zoals dat ook geldt voor onze stijl!!