Levering & Service

Tailoring

Het eindresultaat is het beste als we onze “made to measure” methode kunnen hanteren. Dat wil zeggen dat we je opmeten voor slechts €35,- extra. Wanneer je pak binnen is, of je deze nou online hebt besteld of middels een opmeet-date, kan je deze komen doorpassen in de DudeCave, waarna wij nog even de puntjes op de I kunnen zetten.
Kleine dingetjes kunnen we kosteloos aanpassen, voor het grovere werk zullen we in overleg een prijsje maken.

(Online) betalingen

Online kan je via onze Ideal betaallink eenvoudig en veilig betalen. Bij online aankopen zal vooraf het gehele bedrag in rekening worden gebracht.

Bij offline aankopen werken we met een aanbetaling van 50% waarna we vóór levering een betaallink voor het tweede deel sturen. Hierna wordt jouw bestelling naar je verzonden maar we zien natuurlijk liever dat je deze in de DudeCave komt ophalen.

Levering

Onze producenten hebben hun messen 24/7 geslepen om perfecte producten op commando te maken. De productie van een pak duurt ongeveer een week maar ook wij zijn afhankelijk van werkschema’s en drukke periodes. Daarom houden wij een levertijd (naar de DudeCave in Haarlem) van 4 weken aan. Wanneer we de orders centraal ontvangen worden ze klaargezet voor afhalen of per individuele zendingen bij jou thuis bezorgd.

Retourzendingen

Omdat we alleen op aanvraag en op maat produceren is het niet mogelijk om je aankoop retour te zenden zoals bij grote webwinkels van standaard producten en confectie.

Corporate Service

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar we zijn absoluut ijzersterk in het uitwerken van corporate concepten en originele stijl/design adviezen voor bijvoorbeeld beurzen en events. Laat ons gerust een offerte opstellen via de contact button.