Dude It Yourself

Jouw design, ons vakmanschap!

Wat is het?

Met onze D.I.Y. lijn bieden we jou de mogelijkheid je eigen print te ontwerpen! Daar maken wij dan weer stof van waar we uiteindelijk jouw custom pak dan wel jasje van maken.

Hoe werkt het?

Je mág zelf op je computer aan de slag om een JPG bestand aan te leveren dat we digitaal, met een resolutie van 180DPI, op een stofkwaliteit naar jouw keuze printen. Ben je niet zo’n digitale held? Geen paniek! Wij hebben ontwerpers voor je klaar zitten die met alle liefde met jouw digitale beelden aan de slag gaan!
De levertijd is afhankelijk van de tijd die we voor het design kwijt zijn maar ligt rond de 2 maanden.

Wat kost het?

De prijs is vooral afhankelijk van je keuze voor maatwerk of confectie en in hoeverre je zelf het ontwerp gedeelte op je neemt. Wij hebben het als volgt voor je opgebouwd:

 DIY regular: Pak €750,-       Jasje €650,-
Jij levert het design aan waarvan wij een confectiemaat pak maken. Perfect voor wanneer je je eigen design wilt dragen en standaard maten hebt. (broek is altijd ±4cm te verlengen dan wel in te korten)
DIY Far Out:  Pak €1000,-       jasje €750,-
Jij levert het design aan waarvan wij een digitaal geprint een pak volledig op jouw maat leveren. Hiervoor gebruiken we de top-producent van onze afdeling maatwerk. De afwerking van deze pakken is subliem en alles is hiervoor te customizen, van knoop tot schouderaanzet.
DIY Pro:  Pak vanaf €1500,-        jasje vanaf €1200,-
Aan de hand van een eerste meeting zorgen we dat we alle maten, wensen, kleuren, stijlen, materialen en afwerking boven tafel krijgen waarna we een reële offerte kunnen voorstellen. Als alles helemaal akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerp waarbij je wordt meegenomen in het design-proces en wij samen, mede aan de hand van jouw feedback tot een definitief ontwerp komen. Dit wordt helemaal op jouw maat en naar jouw wens gemaakt.

Whatever The Funk You Want!! Neem contact met ons op voor jouw ultieme pak!