Twisted Classics

Filters

Showing all 5 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

5 products

 • 400,00

  Big Foot Blazer

  The Big Foot Blazer, vernoemd naar de vriendelijke grootgevoette reus met een enigszins gelijke kleur als het jasje. De brede notch revers in combinatie met de funky voering (shot lining) en de sportieve bewerkte knopen geven dit jasje het karakter dat je van ons gewend bent! Een ticketpocket zonder klepje breekt de lengte en geeft een asymmetrisch effect. Schoenmaat niet van toepassing! ;)
  400,00
  400,00
 • Sale
  400,00 350,00

  Blue Hound Blazer

  De BlueHound Blazer Dit sportieve jasje is gesneden uit een 100% wol van Vitale Barberis Canonico met een "Pied de Poule" motief, door onze westerburen ook wel "Houndstooth" genoemd. De combinatie van licht en donkerblauw van het dessin komt overal in het jasje terug, in de knoopsgaten, in de voering en in de alcantara kraagvoering waar uiteraard onze catchphrase "Go Funk Yourself!" is geborduurd. De asymmetrie van de 3 kleploze zakken draagt bij aan de ongedwongen stijl, helemaal in combinatie met de lichte hoorn knoopjes die op de mouwen uiteraard alle 8 open kunnen.  
  400,00 350,00
  400,00 350,00
 • 450,00

  Sprezza Power Blazer

  The SprezzaPower Blazer, Sprezzatura in haar puurtse vorm! Van de nonchalante patch pockets die onder een hoek zijn geplaatst tot de parelmoer knoopjes die kwa vorm en uiterlijk altijd verrassend uit de hoek komen! De stof is van Loro Piana en het betreft een wol zijde blend die zo zacht is dat we hebben overwogen om er pyjama's van te maken. In het licht komen de kleuren pas echt goed door en oogt de subtiele blauw rode ruit bijna paars. Een waar schouwspel!
  450,00
  450,00
 • 350,00

  Winter Ocean Blazer

  Deze iets zwaardere flannel is met de diep blauwe kleur een klassieker die niet mag ontbreken in t assortiment. Blauw is doorgaans veilig maar t is ons gelukt om een edging blauw te vinden bij Vitale Barberis Canonico in Noord Italie. Brede Notch revers voor een masculien aanblik op de borst, klepzakjes, ticketpocket en echt hoornen knoopjes. Bepaald geen duik in het diepe maar ook verre van een safe bet!
  350,00
  350,00
 • 350,00

  Winter Olive Green Blazer

  De Winter Olive Green Blazer is gemaakt van een lichtgewicht flannel (Vitale Barberis Canonico) in een diep groene kleur die zowel klassiek als bijzonder is. De afwerkingen van het jasje balanceren ook precies op de grens tussen funky, sportief en klassiek met een donkerrode kraagvoering van alcantara en een donkerrode halve binnenvoering die van kleur verandert afhankelijk hoe het licht erop schijnt. De bruine hoornen knoopjes (alles functionerend) in combinatie met brede peak lapel en patch pockets (opgezette zakken) houdt dit jasje een bijzonder klassieke en sportieve uitstraling. Voor de echte liefhebber!
  350,00
  350,00