Twisted Classics

Filters

Showing 1–12 of 15 results

Toon 12/24/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-12 of 15 products

 • 350,00

  BlueHound

  The Blue Hound, is een lightweight flannel die eigenlijk het hele jaar kan. Enerzijds subtiel en ingetogen door de diepe kleur blauw en anderzijds fris en sportief door het houndstooth (AKA pied de Poule) motief, de lichte hoornen knopen en de lichtblauwe accenten in de vorm van diverse knoopsgaten. Perfect voor iedere gelegenheid!
  350,00
  350,00
 • 450,00

  CDLC

  CDLC staat voor Creme de la Creme want daartoe behoort deze blonde schone zeker!! De flannel is van een iets zwaardere kwaliteit waardoor deze het best gedijt in ons gematigde klimaat, verder is het jasje voorzien van echt parelmoeren knopen waarvan er maar eentje aan de voorkant zit. Hierdoor wordt je bovenlichaam optisch langer en krijgt het geheel de grandeur die het verdient. Schitterende look en niet té formeel!
  450,00
  450,00
 • 450,00

  Cotton Candy Coat

  De in het oog springende kleur van deze zomerse katoen linnen zijde blend deed ons direct denken aan een ouderwetse suikerspin, vandaar de naam. Het jasje is heerlijk sportief met lichte knopen en patch pockets. Perfect voor de bon vivant die graag netjes en bijzonder door het zonlicht paradeert.
  450,00
  450,00
 • 450,00

  DB Blok

  Deze double breasted is van een belachelijk mooie kwaliteit "wol-zijde-linnen" blend van Loro Piana, in een kleur die het dichtst bij turquoise in de buurt komt. Afgewerkt met lichte knopen, half gevoerd, brede peak lapels en sportieve patch pockets geven deze double breasted de frisse touch die je van ons gewend bent. De ultieme double breasted voor de jonge god!  
  450,00
  450,00
 • 450,00

  Hazey Grace

  Gemaakt van 100% wol uit Italië, in een weving die vrij grof en zomers oogt. De mistige groene kleur en de grijze ruit maken dit jasje tot iets bijzonders. Het jasje is slank gesneden en klassiek afgewerkt met bruine hoornen knoopjes, 3 klepzakjes en brede notch lapels. Bijzonder en ook perfect bij een vale spijkerbroek en sneakers!    
  450,00
  450,00
 • 450,00

  Il Aristocratico

  Il Aristocratico, de naam zegt t al; een jasje voor de dandy! Geen pinstripe en geen ruit maar een clubstripe, gemaakt van wol linnen en zijde. De brede peak lapel in combinatie met de enkele knoop voorop ondersteunen de sportief klassieke en enigszins macho elementen van dit bijzondere jasje.
  450,00
  450,00
 • 450,00

  Luca B.

  Luca Brasi, sleeps with the fishes... Een veel geprezen oneliner uit The Godfather.  De link naar ons jasje zit m in het haringbone (vissegraat) motief die heel subtiel de ruiten van verticale lichtblauwe lijnen en horizontale zwarte lijnen doorkruist. Het jasje is klassiek opgezet, met veel blauwtinten en is vrij slank gesneden, de 3 klepzakjes zorgen voor asymetrische elementen en de brede Notch lapel onderstrepen de Italiaanse ziel. Wederom een lightweight flannel zodat je deze knaller bijna t hele jaar kan dragen. Capiche?
  450,00
  450,00
 • 400,00

  Olive Green

  The Olive Green Blazer, een bijzonder sportief jasje in een kleur die we persoonlijk voor je hebben geselecteerd in Biella Italie, de bakermat van de beste kwaliteiten wol. Dit jasje is gemaakt van een lightweight flannel, afgewerkt met patch pockets en natural shoulders (mooi rond) waarmee de sprankelende levenslust van de drager wordt geaccentueerd. Perfect in combinatie met een zwart T shirt, Jeans en sneakers, maar ook een wit overhemd, een mooie chino en loafers. Whatever rocks your boat!!
  400,00
  400,00
 • 500,00

  Rooie Rinus

  De Rooie Rinus is een heel bijzondere Diner Jacket. Het bordeaux rode Napolitaanse fluweel wordt meer dan feestelijk ondersteund door het subtiele paisley motief van de revers en knopen. Voor degene die durft op te vallen op gala’s en bijzondere gelegenheden!
  500,00
  500,00
 • zomerjasje
  450,00

  The JVD

  De JVD, misschien wel het mooiste jasje waar we ooit een serietje van hebben gemaakt. Zomers lichtblauw in combinatie met een rood-oranje (jazeker) ruit, waarbij het oranje ook weer in kleine details terug komt zoals in de knoopsgaten. Dit slank gesneden jasje is voorzien van extreem brede notch lapels voor een masculien effect op de borst en verder is het door de lichte hoornen knoopjes een ware zomerse parel die heerlijk smart casual oogt. Oh ja het jasje is vernoemd naar de grootste held van Amsterdam; Uncle Jesse!
  450,00
  450,00
 • 500,00

  Veste Chinoise

  De oogverblindende glans van het Chinese Jacquard komt je bij dit jasje met de snelheid van t licht tegemoet. De zwarte details ondersteunen de knalrode kleuren en houden de gouden draken in het dessin nog enigszins in toom. Afgewerkt met gepaspeleerde zakken (geen klepjes) en parelmoeren knopen (slechts eentje aan de voorkant) is dit jasje prima te dragen als bijzondere variant op je huidige smoking-jasje.  
  500,00
  500,00
 • 350,00

  Window Pain

  De Window Pain is een lekker zomerjasje van een schitterende super 120's wol uit noord Italië. Als je denkt dat je met grijs altijd iets saais te pakken hebt bewijst dit jasje het tegendeel, de roze window pane (ruit), de lichte hoornen knoopjes, de patch pockets en de lichte accenten in de knoopsgaten maken dit jasje een absolute verrijking voor iedere garderobe. Perfecte combinatie van klassieke stijl en een frisse look.
  350,00
  350,00