FunK'Ollection

Het ene jasje is de andere niet, en juist daarom ben je op ónze website dudes-collection-maatpakkenuitgekomen.

Wij bieden met trots de FunK’ollection, een uniek aanbod van meer dan 30 originele prints. Deze prints lopen uiteen van hele grappige, lollige en geestige designs die zich perfect lenen voor thema feestjes en festivals, tot meer classy designs die voor iedere zelfverzekerde man een stijlvolle toevoeging aan de garderobe zijn.

De materialen waarmee we werken binnen de FunK’ollection zijn vooral katoen en een klein aantal polyesters.

Hoe we aan onze prints komen?
Suits For Dudes werkt voor haar bijzondere pakken inmiddels meer dan 5 jaar nauw samen met de beste stoffenleveranciers van Nederland.  In de beginjaren werd voor iedere order een zoektocht gestart naar een print die aansloot bij de wensen en kleuren van de klant. Zodoende hebben we een selectie gemaakt van de mooiste prints waaruit de FunK’ollection is ontstaan.

Uiteraard blijven we gretig zoeken naar de meest bijzondere dessins om altijd een Funky Fresh aanbod te hebben!

Hoe werkt het als je een jasje wilt?

Voorheen werd ieder jasje op maat gemaakt, dat bracht met zich mee dat de levertijd gemiddeld 4 weken was.
Inmiddels weten we dat jullie die bijzondere bloemen, draken en paisley-prints van ons doorgaans op hele korte termijn nodig hebben dus hebben we besloten de FunK’ollection uit voorraad te verkopen waardoor de levertijd met ongeveer 96,77% is afgenomen (van een maand naar 1 dag).

Scroll lekker door ons funky aanbod en bestel zo’n jasje of laat gratis een stof-staaltje bij je thuis bezorgen zodat je de stof kan bekijken en voelen.

Maar het allerliefst ontvangen we je natuurlijk in The DudeCave!

Go Funk Yourself!